Wij zijn op zoek naar een allround hovenier!

Lekker buiten bezig, groene handen en voeten in de klei.

Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) hovenier ter aanvulling van ons team, voor de aanleg en onderhoud van de tuinen van onze particulier en zakelijke opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Iedere klus is anders. Zodra je helemaal ingewerkt bent kun je onderhoudsklussen zelfstandig uitvoeren, bij grote klussen ga je met je collega's op pad.

Wie zijn wij?

Theunissen Tuinplanten Tuinaanleg is een hoveniersbedrijf voor aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen van bedrijven en particulieren. Alle soorten onderhoudswerkzaamheden: onderhoud gazon, onkruid verwijderen, knippen hagen, snoeien bomen en beplanting, gras maaien, blad verwijderen e.d.. Daarnaast dus ook tuinontwerp en aanleg. Complete tuinaanleg wordt uitgevoerd in eigen beheer: bestrating, schuttingen, overkappingen, gazon en tuinplanten. Daarnaast doen we ook grondverzet voor andere hoveniers en aannemers.

 

Wat maakt jou de geschikte hovenier?

Uiteraard beschik jij over de welbekende ‘groene vingers’

Een afgeronde opleiding in het groen is een pré

Aantoonbare werkervaring als hovenier

Je bent in het bezit van rijbewijs BE

Klantvriendelijke en collegiale instelling

 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Kan jij na het lezen van deze vacature niet wachten om aan de slag te gaan? Wil je meer informatie? Wil je solliciteren. Vul het sollicitatieformulier hieronder in en stuur je CV naar ons emailadres: info@theunissennederasselt.nl. Je kunt natuurlijk ook gewoon bellen! 024-6221339

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Interesse? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!